Neted Saffron غده های کروی , پوشیده از شبکه ای فیبری به رنگ قهوه ای روشن بدون بو با طعم تند است که از غده های زیرزمینی گیاه جو قاسم با نام علمی:Crocus Haussknechtii Boiss.از تیره زنبق (Iridaceae ) بدست می آید که نوعی زعفران صحرایی بومی ایران است .9 تا 14 برگ کشیده و باریک آن درزمستان و بهار ظاهر میگردند . گلهای آن از سفید تا آبی پررنگ مشاهده می گردد و وجود خامه منقسم به سه شاخه قرمز و روشن علامت مشخصه است .
.
فواید جو قاسم
.
مضرات استفاه از جو قاسم
جو قاسم مضرات خاصی ندارد.
.
طریقه مصرف جو قاسم
جو قاسم را پس از تمیز کردن به چند روش دلخواه برای مصرف کردن انتخاب میکنند:
1.با مقداری آب پخته (آب پز) ، سپس به همراه پیاز داغ آن را می کوبند
2. صرفا آب پز با کمی نمک هم طعم دل نشینی خواهد داشت.
3. یا اینکه غده را در روی آتش ذغال کباب می کنند،
4. و بعضی هم پس از تمیز کردن غده آن را خام مصرف می کنند.
.
منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com