دانه های پهن تخم مرغی شکل از دو طرف کشیده و باریک , برنگ سفید یا زرد کاهی است که از گیاه خیار با نام علمی:Cucumis sativus L. از تیره کدو (Cucurbitaceae) بدست می آید . خیار گیاهی بو ته ای است خزنده با میوه های کشیده و باریک برنگ سبز با خطوط سفید و موازی روی آن.
فواید تخم خیار
مضرات استفاه از تخم خیار
اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد .
خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید
طریقه مصرف تخم خیار
تخم خیار ده روز هر روز عصر یک مثقال از نیم کوب شده آن را دم کنید و آب آن را بدون شیرین کردن بنوشید . مدر و خنک کننده و مقوی است ، باز کننده عروق از موادلزج می باشد ، فشار خون را درمان می کند ، سنگ کلیه و سنگ مثانه را از بین می برد ، برای رفع اورام کبد مفید است .
.
منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com