۱- ریشه جینسنگ همان نوشدارو است
از زمانهای قدیم و در طب باستان ریشه گیاه «جینسنگ» یکی از بهترین و موثرترین درمانهای طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بوده است. ریشه جینسنگ که پیشینیان به آن «نوشدارو» میگفتند با تقویت سیستم ایمنی بدن قدرت ویروس و باکتریها را به کمترین میزان ممکن میرساند و سبب میشود که به راحتی دچار بیماریهایی مثل آنفولانزا یا سرماخوردگی نشوید یا در صورت ابتلا زودتر سلامت خود را به دست بیاورید و بیماری در شما خفیفتر بروز کند.
برای پیشگیری از ابتلا به این بیماریها روزانه دو بار و هر بار ۱۰۰ میلیگرم ریشه جینسنگ را به صورت دمنوش و حتما در قوری چینی یا لعابی یا پیرکس (فلزی نباشد) یا در غذا به صورت تکه تکه یا به تنهایی میل کنید. ریشه جینسنگ به صورت کپسول هم موجود است. اگر داروی خاصی مصرف میکنید حتما در مورد مصرف جینسنگ با پزشک مشورت کنید چون ممکن است در پروسه تاثیر داروهای دیگر اختلال ایجاد کند.
۲- روغن نارگیل استفاده کنید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ با یک داروی شگفتانگیز و خوشبو برای آنفولانزا. روغن طبیعی نارکیل دارای «اسید لائوریک» است، همان اسیدی که به صورت طبیعی در شیر زنان شیرده وجود دارد و معمولا بدن نوزادانی که شیر مادر را میخورند در برابر ابتلا به ویروسها قوی میکند. یک درمان سریع و قطعی آنفولانزا در طب سنتی استفاده از اسید لائوریک است. اسید لائوریک این توانایی را دارد که بسیاری از ویروسها و باکتریهای مضر را از بین ببرد و البته یک چربیسوز طبیعی هم هست. اسید لائوریک یک ماده طبیعی موثر در از بین بردن ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا است و درمان سریع بیماری است. روغن نارگیل سرشار از چربیهای خوب و کمترین میزان چربی مضر برای بدن است.
۳- دمنوش برگ زیتون میل کنید
مصریان باستان از برگ زیتون برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میکردند. اما چرا برگ زیتون یک درمان طبیعی و سریع آنفولانزا در طب سنتی محسوب مبشود؟ برگ زیتون سرشار از پلیفنولی به نام «اولئوروپین» است که شامل خواص زیر است:
*انرژی را زیاد میکند
*قاتل سلولهای سرطانی است
*کاهنده قند خون، کلسترول و فشار خون است
*سلامت قلب و عروق را بهبود میبخشد
*خواص آنتیباکتریال و آنتیاکسیدان دارد
*سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند که عامل مهمی در درمان آنفولانزاست
*از آلزایمر و کم شدن حافظه پیشگیری میکند
یکی از راههای درمان آنفولانزا این است که روزانه ۵۰۰ میلی گرم برگ زیتون را به صورت دمنوش یا کپسول میل کنید.
۴- روغن برگ درخت اکالیپتوس
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر به دنبال یکی از آسانترین روشهای درمان سریع آنفولانزا در طب سنتی میگردید باید بگوییم روغن برگ درخت اکالیپتوس از زمانهای قدیم به خاطر خواص درمانیاش همواره مورد استفاده پزشکان و طبیبان بوده است. این روغن کاهنده التهاب و درد، مشکلات هضم و گوارش، مشکلات تنفسی و گرفتگی گلو است. روغن برگ درخت اکالیپتوس را به صورت بخور یا اسپری میتوانید استفاده کنید.
۵- روغن پونه کوهی
روغن پونه کوهی یا «اورگانو» یکی از قویترین آنتیبیوتیکهای طبیعی و از جمله بهترین درمان های آنفولانزا در طب سنتی است. دلیل این امر وجود عناصری مثل «کارواکرول» و «ترپن» است. این عناصر از جمله بهترین درمانها برای بیماریهای ناشی از انواع ویروس و باکتری از جمله بیماریهای کشندهای مثل «سالمونلا» یا همان «آنفولانزای مرغی» محسوب میشوند.
روزانه ۵ قطره روغن کوهی خالص میل کنید. مزه خوبی ندارد پس حتما بلافاصله یک لیوان آب میل کنید.
۶- گُلدن سیل
«گلدنسیل» یا «اکسینا» یک گیاه دارویی با برگهای سبز و گلهای سفید از خانواده آلالههاست که از زمانهای قدیم یک درمان موثر برای سرماخوردگی بوده است. گلدنسیل خواص ضدعفونی کننده دارد و غشای مخاطی آسیب دیده داخل بینی، دهان و حلق را ترمیم میکند. اکسینا با تحریک بخشی از کبد که مسئول مقابله با عفونت در بدن است و به همین دلیل یک درمان آنفولانزا در طب سنتی محسوب میشود. اکیناسیا، خون و غدد لنفاوی را تصفیه و پاکسازی میکند و به این ترتیب موجب گردش بهتر و بیشتر پادتنها که وظیفه مبارزه باعوامل بیماریزا و خارج کردن مواد سمی از بدن را به عهده دارند میشوند. روزانه دو تا سه بار و به مدت حداکثر ۱۰ روز ۱۲ قطره از افشره این گیاه استفاده کنید.
۷- خوارکیهای ضد باکتری بخورید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ موادی مثل دوغ کفیر، ماست، کلم رنده شده و آبپز با سرکه با تقویت باکتریهای خوب موجود در معده و دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند و باکتریهای مضر را در سرماخوردگی از بین میبرند. اگر مبتلا به آنفولانزا شدید نوشیدن دوغ و خوردن ماست و کفیر چندان توصیه نمیشود.
۸- دارچین شفابخش است
دارچین یکی از قدیمیترین خوراکیهای شفابخش است که به عقیده مصریان باستان ارزشی بیش از طلا و نقره دارد. دارچین سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است. دارچین خواص ضدالتهاب، ضدمیکروب، کاهنده قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت کننده مغز و حافظه، تضمین کننده سلامت روده بزرگ، ضد سرطان و تقویت قلب و عروق است. شاید به همین دلیل هم دارچین یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. هنگام ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی روزانه دو بار و هر بار مخلوطی از یک قاشق چایخوری دارچین و ¼ قاشق چایخوری عسل میل کنید. دمنوش چوب دارچین، لیمو، زنجفیل و عسل هم شفا دهنده آنفولانزا است.
۹- زردچوبه
زردچوبه حاوی «کورکومین» است و این ماده به خاطر خواص ضدبیماری و مقابله با انواع تومورهای سرطانی مشهور است. زردچوبه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ضد التهاب است.برای استفاده از زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی به روش زیر عمل کنید:
*مقداری زردچوبه به چای یا دمنوش مورد علاقهتان اضافه کنید. ترکیب دمنوش زنجفیل با زردچوبه فوقالعاده است.
*مقداری زردچوبه را به یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا التهاب و گرفتگی گلو را برظرف کنید.
*کمی زردچوبه در مقداری آب جوشیده بریزید و با آن غرغره کنید یا با انگشت داخل دهان و گلوی ملتهب بمالید و سپس با آب بشورید.
۱۰- زنجبیل بخورید
زنجفیل یا زنجبیل ضد باکتری، ضد التهاب، آنتیاکسیدان و تسکین دهنده درد است. با یک برش زنجفیل تازه و مقدار آب لیموترش و آب دمنوش درست کنید. این دمنوش باید حدود یک ساعت روی شعله ملایم گاز بجوشد و سپس با عسل میل کنید تا به عنوان یک درمان قوی و سریع آنفولانزا در طب سنتی برای کودکان و بزرگسالان عمل کند. نقش عسل در درمان آنفولانزا هم که از دیرباز مورد توجه پزشکان بوده است.
۱۱- چای سبز
چای سبز حاوی ۶ آنتیاکسیدان مختلف است به همین دلیل یک ضدسرطان و ضد سکته مغزی و قلبی قوی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. شاید به همین دلیل یکی از مفیدترین نوشیدنیها برای سلامت بدن و البته برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است. برخی دلیل عمر طولانی ژاپنیها را مصرف روزانه چای سبز میدانند. علاوه بر این چای سبز تصفیه کننده خون، باز کننده تنفس، کاهنده اضطراب و افسردگی و انرژیزا است. روزانه سه فنجان چای سبز بنوشید و این کار را یک ساعت بعد از خوردن غذا انجام دهید تا دچار کمخونی نشوید.
۱۲- مقداری زینک بخورید
زینک و مواد خوراکی سرشار از زینک مثل ماهی، میگو، سیر، حبوبات، گوشت قرمز، سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج و …علائم و آثار سرماخوردگی و آنفولونزا را تا حد زیادی کاهش میدهند. اگر به آنفولانزا مبتلا شدید روزانه ۷۵ میلیگرم زینک به صورت کپسول یا مواد غذایی حتی برای زنان شیرده یا باردار شفابخش است. علاوه بر این زینک کاهنده فشار خون و تنظیم کننده قند خون است.
۱۳- جلبک سبز
«کلرلا» نوعی جلبک سبز تک سلولی ساکن آبهای شیرین است که به صورت قرص در داروخانهها موجود است. کلرلا یک سوپر ماده غذایی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. کلرلا حاوی ویتامینهای A,B,C و E و سرشار از پتاسیم، کلروفیل، فسفر، بیوتین، بتاکاروتن و منیزیم است. کلرلا سرشار از آنتیبادی است به همین دلیل در زمان ابتلا به آنفولانزا یک شفابخش واقعی است اما برای مصرف آن حتما با پزشک مشورت کنید.
۱۴- اکیناسه یا سرخارگل
گیاهی از خانواده کاسنی است که با تقویت سیستم ایمنی بدن، تصفیه خون، کاهش التهاب و درد در درمان آنفولانزا موثر است. سرخارگل میزان ماده شیمیایی «پروپردین» را در خون افزایش میدهد و به این ترتیب مانع گسترش باکتری و ویروس در بدن میشود.
۱۵- ویتامین D بخورید
ویتامین D تنها ویتامینی است که بدن انسان قادر به تولید آن تنها ۳۰ دقیقه بعد از آفتاب گرفتن است. طبق تحقیقات پزشکی انجام شده ارتباط مستقیمی میان کمبود ویتامین D و ابتلا به آنفولانزا وجود دارد. زمانی که بدن شما کمبود ویتامین D نداشته باشد ۵۰ درصد احتمال ابتلا به آنفولانزا در شما کاهش پیدا میکند. ویتامین D کلسیم را به استخوانهای شما هدایت میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. اگر روزانه به اندازه کافی در معرض آفتاب قرار نمیگیرید باید زیر نظر پزشک و با توجه به نیاز بدنتان روزانه قرص ویتامین D مصرف کنید.
۱۶- سرکه سیب به رژیم غذاییتان اضافه کنید
سرکه سیب یک مادهی کاملا طبیعی برای درمان گلودرد است. سرکه سیب سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و یک ضد میکروب و ضد باکتری قوی است. یکچهارم فنجان سرکه سیب را با همین مقدار آب گرم ترکیب کنید و آن را غرغره کنید. سرکه سیب فضای اطراف گلو را اسیدی میکند و همین امر سبب میشود میکروبهای عامل سرماخوردگی از بین بروند. آبگرم، سرکه سیب، آب لیموترش فلفل قرمز یا دارچین و عسل طبیعی را با هم ترکیب کنید و به صورت نوشیدنی سه بار در روز میل کنید. سرکه سیب یکی از بهترین درمان های طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب میشود.
۱۷- در خوردن پیاز و سیر دست و دلباز باشید
سیر و پیاز خام سرشار از آنتیاکسیدان، ضد قارچ، ضد ویروس و ضد باکتری هستند. چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ سیر و پیاز را به صورت خام، به صورت میکس با آبمیوه و نوشیدنی یا آب میل کنید. میتوانید برای ضدعفونی کردن هوای منزل سیر و پیاز را قاچ کنید و به مدت چند ساعت در اتاق، آشپزخانه و سالن پذیرایی بگذارید.
۱۸- فلفل قرمز بخورید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر دچار مشکل معده نیستید بیمحابا همراه با غذا فلفل قرمز بخورید. فلفل قرمز یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب میشود. فلفل سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که بسیار برای سلامتی مفید است سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سبب میشود کمتر دچار بیماری و آنفولانزا شوید. فلفل قرمز نه تنها به هضم غذا کمک میکند، بلکه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کاهش میدهد و به دلیل خاصیت ضدباکتری یک ماده ضد اسهال هم محسوب میشود.
۱۹- ویتامین c را فراموش نکنید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ مصرف ۴۰۰میلی گرم ویتامین سی به همراه آب فراوان ۴ وعده در روز می تواند تاثیر زیادی در بهبود سرماخوردگی داشته باشد و اتفاقا یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. در مجموع دریافت ویتامین C از طریق منابع طبیعی آن نظیر میوهها و سبزیها بیخطر است. در اکثر افراد نیز مصرف مکملهای حاوی ویتامین C در دوزهای مجاز آن عارضهای ندارد. میزان دوز توصیهشده این ویتامین روزانه ۹۰ میلی گرم برای مردان و ۷۵ میلی گرم برای زنان است. به هر حال به یاد داشته باشید دوزهای بیشتر از ۲ هزار میلیگرم در روز این ویتامین برای بزرگسالان توصیه نمیشود.
۲۰- سوپ مرغ بخورید
سوپ مرغ یک غذای ضد التهاب است. سوپ مرغ به خاطر مواد مغذی که در ترکیب آن به کار میرود یک غذای مفید برای تسریع درمان بیماریهایی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی است و بدن ضعیف شده در اثر بیماری را تقویت میکند. از سوی دیگر سوپ پای مرغ هم خواص بینظیری برای تقویت بدن و درمان ضعف بدن به خصوص در دوره ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا دارد.
8 توصیه درمانی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا
1. در اغلب موارد، نیازی به مصرف آنتیبیوتیک نیست مگر این که عفونت و تب بالا وجود داشته و لوزهها چرکی شده باشند.
2. از تزریق آمپول کورتون مثل بتامتازون و دگزامتازون اکیداً بپرهیزید زیرا با تضعیف سیستم ایمنی بدن میتوانند موجب پیشرفت بیماری شوند.
3. زکام (آبریزش بینی) نباید با مصرف قرصهای سرماخوردگی و آنتیهیستامین درمان شود زیرا در درازمدت باعث امراض شدیدتر مثل سینوزیت میشود.
4. در صورت بروز گلودرد، مقداری سرکه طبیعی و گلاب (نسبت 1 به 5) مخلوط و مرتب در طول روز غرغره کنید.
5. در صورت بروز تب، “آب سیب طبیعی تازه” بنوشید و پاشویه کنید.
6. تا زمان بهبود کامل، هر روز پشت ریهها را بهمدت 15 دقیقه بادکش کنید.
7. در صورت بروز سرفه، هر روز صبح با شیر و نشاسته و کمی گلاب، فرنی تهیه و میل کنید؛ در طول روز 150 گرم کلم برگ سبز را پخته و میل کنید؛ در مواردی که سرفه شدید است شب قبل از خواب یک عدد زرده تخممرغ عسلی بخورید.
8. مقالات علمی نشان داده است که مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل اثرات ضدالتهابی و ضدسرفه و خلط خوبی دارد و در همهگیری حاصل از آنفلوآنزا میتواند موجب کاهش عوارض بیماری شود.
.
منبع:
.https://blog.okcs.com
.https://www.rokna.net