درمان قند خون در طب سنتی
درمان های گیاهی که در برخی مطالعات نشان داده شده است که دارای خواص ضد دیابت هستند عبارتند از:
– آلوئه ورا
– عصاره زغال اخته
– خربزه تلخ
– دارچین
– زغال اخته
– زنجبیل
– بامیه
در حالی که اینگونه روشهای درمانی معمولاً در داروهای آیورودا و شرقی برای درمان بیماریهای جدی مانند دیابت مورد استفاده قرار می گیرد ، بسیاری از کارشناسان بهداشت در غرب همچنان در مورد مزایای پزشکی گزارش شده خود تردید دارند.
در حقیقت ، از آنجا که برخی گیاهان ، ویتامین ها و مکمل ها ممکن است با داروهای دیابت (از جمله انسولین) تداخل داشته باشند و اثرات افت قند خون آنها را افزایش دهند ، اغلب گفته می شود که استفاده از روش های درمانی طبیعی می تواند قند خون را به میزان خطرناکی کاهش دهد و خطر ابتلا به سایر عوارض دیابت را افزایش دهد.
دلایل مورد نظر شما برای استفاده از این گیاهان خاص هرچه باشد ، همیشه باید ابتدا برنامه های خود را با پزشک و تیم مراقبت های بهداشتی دیابت در میان بگذارید تا مطمئن شوید که برای بیماری شما بی خطر هستند و دوز مناسبی را تعیین می کنید.
داروی گیاهی پایین اورنده سریع قند خون
گیاهان و مشتقات گیاهی ذکر شده در زیر به طور سنتی توسط افراد بومی در درمان دیابت در مناطقی که در آن رشد می کنند استفاده می شود.
• سیر
سیر دارای خواص آنتی اکسیدانی و اثرات گردش خون می باشد. اگرچه مطالعات اندکی به طور مستقیم سیر را با انسولین و سطح گلوکز خون مرتبط کرده اند ، اما نتایج مثبت بوده است. سیر ممکن است باعث کاهش گلوکز خون ، افزایش ترشح و کندی تخریب انسولین شود ، اطلاعات محدودی در دسترس است و آزمایشات بیشتری لازم است.
• پیچک کدو
پیچک کدو به طور وحشی در سراسر شبه قاره هند رشد می کند. پیچک کدو در طب سنتی آیورودا استفاده می شود ، گیاه حاوی خواص تقلیدی از انسولین است (یعنی عملکرد انسولین را تقلید می کند).
تغییرات قابل توجهی در کنترل گلیسمی در مطالعات مربوط به پیچک کدو گزارش شده است و کارشناسان معتقدند که باید بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد.
• فیکوس کاریکا
فیکوس کاریکا یا برگ انجیر به عنوان داروی دیابتی در اسپانیا و اروپای جنوب غربی بسیار شناخته شده است ، اما جز فعال آن ناشناخته است. برخی مطالعات بر روی حیوانات نشان می دهد که برگ انجیر جذب گلوکز را تسهیل می کند.
با این وجود ، هنوز اثر گیاه در درمان دیابت تأیید نشده است.
• جینسینگ
جینسینگ یک اسم جمعی برای انواع مختلف گونه های گیاهی است. در برخی از مطالعات با استفاده از جینسینگ آمریکایی ، کاهش قند خون ناشتا گزارش شده است. انواع آن شامل جینسینگ کره ای ، جینسینگ سیبری ، جینسینگ آمریکایی و جینسینگ ژاپنی است.
در بعضی از مزارع ، این گیاه ، به ویژه گونه های پاناکس ، به عنوان “همه درمان ها” مورد ستایش قرار می گیرند. همانطور که در مورد بسیاری از گیاهان دارویی در سراسر جهان در درمان بیماران دیابتی استفاده می شود ، برای تأیید اثر جینسینگ به مطالعات طولانی مدت بیشتری نیاز است.
• ژیمنا سیلوستر
ژیمنا سیلوستر همچنین در طب سنتی آیورودیا استفاده می شود. این گیاه در جنگل های گرمسیری جنوب و مرکز هند رشد می کند و با کاهش قابل توجه گلوکز خون ارتباط دارد.
• خار مریم
خار مریم یکی از اعضای خانواده گل ستاره ای است. خار مریم حاوی غلظت بالایی از فلاوینوئیدها و آنتی اکسیدان ها است که برخی از آنها ممکن است تأثیر مفیدی بر مقاومت به انسولین داشته باشند.
• شنبلیله
شنبلیله گیاه بومی ایران است و به عنوان سبزی خوراکی کاشته شده و مصرف می شود.
مصرف 15 تا 50 گرم پودر دانه شنبلیله خیسانده شده و خوردن بعد از غذا در آب موجب کاهش قندخون ناشتا و بعد از غذا می شود. پودر دانه شنبلیله علاوه بر کاهش مختصر قندخون باعث کاهش چربی های خون نیز می شود.
• دارچین
از دارچین اغلب در پخت و پز استفاده می شود ، اما به طور فزاینده ای با بهبود شرایطی مانند دیابت در ارتباط است. تحقیقات نشان می دهد که دارچین می تواند به بهبود سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند. دارچین یکی از قویترین پایین اورنده قند خون است.
مطالعه ای در خارج از چین نشان داد که مکمل 500 میلی گرم عصاره آب دارچین به مدت دو ماه انسولین ناشتا ، گلوکز ، کلسترول تام و کلسترول LDL را کاهش می دهد و حساسیت انسولین را در مردان و زنان با افزایش سطح قند خون افزایش می دهد.
مطالعه دیگری که در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 انجام شد نشان داد که مصرف 1 ، 3 یا 6 گرم دارچین در روز باعث کاهش سطح گلوکز ناشتا ، تری گلیسیریدها ، کلسترول LDL و کلسترول کل می شود. قرار دادن دارچین در رژیم غذایی افراد دیابتی نوع 2 به کاهش عوامل خطر مرتبط با دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
• چای سبز
از آنجا که برگهای چای سبز از برگهای گیاه کاملیا سیننسیس می آید ، از نظر فنی ، یک گیاه است! طبق یک متاآنالیز ، مصرف چای سبز با کاهش سطح قند خون ناشتا ، کاهش سطح HbA1c و همچنین کاهش سطح انسولین ناشتا همراه است. همه اینها اندازه گیری سلامت قند خون و در نتیجه نشانگر دیابت است.
با این حال یک مطالعه آمریکایی از سال 2002 نشان داد که افزودن شیر به چای باعث کاهش اثرات حساسیت به انسولین در چای می شود.
علاوه بر این ، مشخص شده است که چای سبز حاوی بسیاری از محصولات طبیعی از جمله آنتی اکسیدان کاتچین است که به کنترل افزایش شدید قند خون بعد از غذا حاوی کربوهیدرات های هضم سریع مانند پوسته ذرت ، آب نبات ، نان سفید و برنج سفید کمک می کند.
.
منبع:
. https://www.beytoote.com