در طب سنتی شوری دهان ممکن است به علت غلبه سودا باشد. بنابراین از مواد غذایی سودازای زیر پرهیز کنید:
- مواد غذایی سرد و خشک (کشک و ماست و قراقروط، شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش، ریواس و گشنیز، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش، گوشت بز، قلوه، سیرابی و شیردان، سماق، نشاسته و قهوه)
- غذاهای شور، غذاهای مانده و فریز شده
- بادنجان، کلم بروکلی و انواع کلم
- فلفل دلمهای
- انواع ترشی
- گوشت گاو
- چای
- سیب زمینی
- غذاهای کنسرو شده
- آب میوه های صنعتی و نوشابه
- سوسیس و کالباس
- چیپس و پفک
افراط و تفریط در هر کاری ممنوع
از افراط و تفریط مانند خواب زیاد و کم خوابی، پرخوری کم خوری، کار پر فشار و بیکاری، دیر خوابیدن و خوابیدن بین الطلوعین و خواب دم غروب و شغل پر استرس و گرمای شدید و سرمای شدید و دوری از طبیعت شادی بیش از حد و فکر و خیال زیاد و نگرانی مداوم و سکوت مداوم و شلوغی مداوم و استفاده بیش از حد از موبایل و کامپیوتر پرهیز کنید.
سایر ملاحظات
- مصرف پنیر همراه با چای شیرین به عنوان صبحانه برای سوداوی ها بسیار مضر می باشد.
- در بین غذاها از نوشیدن مایعات به خصوص آب یخ پرهیز کنید.
- از مواد غذایی گرم و تر بیشتر استفاده کنید.
- از لحاظ جسمی و فکری خود را خسته نکنید.
.
منبع:
.https://tabaye.ir