کاکائو

« راهنما و دانستنی‌ها »

در خصوص خواص و مزاج کاکائو در طب سنتی آمده است که :

  • طبیعت کاکائو در طب سنتی گرم است
  • به کاهش استرس کمک می کند.
  •  سرشار از چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است
  • افزایش احساس آرامش و رضایتمندی در افراد می‌شود.
  • برای افرادی که مبتلا به آسم هستند، مفید است
  • کاکائو چه به صورت پودر و چه به صورت شکلات سیاه می‌تواند به کاهش فشارخون بالا کمک کند.
  • خواص ضدمیکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی آن برای پوست و دندان‌ها سودمند است
  •  مصرف روزانه ۳۰ گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد وسبب افزایش حافظه نیز می‌شود.
  • خوردن کاکائو تلخ می‌تواند دفعات سرفه و تاثیر سوء‌ آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش ‌دهد.
  • خون را بهبود می‌بخشد که این امر موجب شل شدن شریان‌ها و عروق خونی شده و جریان خون را افزایش می‌دهد.
  • کاکائو می‌تواند با تنظیم مصرف انرژی، کاهش اشتها و التهاب، افزایش اکسیداسیون چربی و احساس پری به کنترل وزن کمک کند.
  • صرف متعادل آن برای پوست مفید است. به طور کلی آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو از پوست در برابر بسیاری از عوامل بیماری زا محافظت می کند و از پیری زود رس پوست جلوگیری می کند.

.

توجه کنید که

  • مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود.
  • کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد کاکائو و محصولات آن خودداری کنند.
  • برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.
  • مصرف طولانی کاکائو به دلیل داشتن برخی ترکیبات شیمیایی میتواند حالتی شبه به اعتیاد و در حقیقت ولع به خوردن شکلات را در افراد و به ویژه در خانمها و بیشتر در حوالی زمان قاعدگی ایجاد کند.

.

بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!