روغن ذرت

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج روغن ذرت این گونه آمده است که:

  • طبع ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
  • این روغن سلامت بینایی را افزایش و از آن محافظت می کند.
  • میزان اندکی از روغن ذرت می تواند فشار خون را کاهش داده و کلسترول را متعادل نماید.
  • روغن ذرت، به میزان زیادی امگا۳ دارد که در تقویت هوش کودکان بسیار مفید می باشد.
  • در بدن باعث جذب بیشتر ویتامین D شده که در تقویت استخوان ها نقش موثری دارد.
  • احتمال باردار شدن را افزایش دهد و همچنین کیفیت اسپرم را در مردان افزایش می دهد.
  • از بروز بیماری های گوارشی نظیر هموروئید، یبوست و سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
  • رماتیسم یا سایر بیماری های ناشی از کاهش عملکرد مفاصل را می توان با مصرف روغن ذرت درمان کرد.
  • استفاده از این روغن چین و چروک های پوست را کاهش می دهد و همیشه باید به اندازه مصرف شود.

.

مشخصات روغن ذرت

  • روغن ذرت، دارای عطر و بوی ملایمی است 
  • این روغن دارای پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون بوده و برای مصارف مختلفی از جمله پخت و پز، سرخ کردن و سالاد گزینه مناسبی محسوب میگردد و دارای مقاومت نسبتا خوبی در برابر حرارت است.
  •  روغن ذرت، فاقد رنگدانه کلروفیل است، بنابراین مدت ماندگاری روغن ذرت، ۱۲ تا ۲۴ ماه می‌باشد.

توجه کنید که

  • در صورت مصرف این روغن بطور مستقیم می تواند واکنش های حساسیتی پوست کاهش دهد.
  • روغن ذرت با توجه به فوایدی که برای سلامتی دارد اما کالری آن زیاد بوده و زیاده روی در مصرف این روغن، مصرف روزانه کالری را افزایش داده و در نتیجه منجر به اضافه وزن شود.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!