در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت بوقلمون این گونه آمده است که:
- طبیعت گوشت بوقلمون، در طب سنتی گرم و تر است
- به طورطبیعی چربی کمی دارد و کلسترول بدخون را کاهش می دهد
- تقویت سیستم ایمنی بدن را به همراه دارد.
- منبع غنی از پروتئین میباشد.
- نقش مهمی در رشد بافت و ترمیم بافت های آسیب دیده دارد.
- در زمان بارداری بدن خانمها به پروتئین زیادی نیاز دارد، گوشت بوقلمون، هم غنی از پروتئین است. بنابراین مصرف آن به خانمهای باردار توصیه میشود.
- به خاطر مواد مغذی اضافی یافت شده در بوقلمون، مانند ویتامین ها و مواد معدنی، بدن سازها می توانند بعد از ورزش به درستی ریکاوری شوند
- باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود.
.
گوشت بوقلمون سالم استفاده کنید
از بوقلمون فرآوری شده به شکل گوشت بدون چربی، هات داگ و بیکن که همه آن ها سدیم بالایی دارند، خودداری کنید. حتی بوقلمون یخ زده، پر از نمک و مواد نگهدارنده است.
به دنبال بوقلمون تازه، لخم، ارگانیک، و مرتعی باشید که بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها، در شرایط انسانی پرورش داده می شوند.
مصلح گوشت بوقلمون
مصلحهای آن گشنیز و سماق هستند که مصرف آنها همراه با گوشت بوقلمون، توسط پزشکان طب سنتی توصیه شده است.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir