گوشت بوقلمون

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت بوقلمون این گونه آمده است که:

  • طبیعت گوشت بوقلمون، در طب سنتی گرم و تر است
  • به طورطبیعی چربی کمی دارد و کلسترول بدخون را کاهش می دهد
  • تقویت سیستم ایمنی بدن را به همراه دارد.
  • منبع غنی از پروتئین می‌باشد.
  • نقش مهمی در رشد بافت و ترمیم بافت های آسیب دیده دارد.
  • در زمان بارداری بدن خانم‌ها به پروتئین زیادی نیاز دارد، گوشت بوقلمون، هم غنی از پروتئین است. بنابراین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه می‌شود.
  • به خاطر مواد مغذی اضافی یافت شده در بوقلمون، مانند ویتامین ها و مواد معدنی، بدن سازها می توانند بعد از ورزش به درستی ریکاوری شوند
  • باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود.

.

گوشت بوقلمون سالم استفاده کنید

از بوقلمون فرآوری شده به شکل گوشت بدون چربی، هات داگ و بیکن که همه آن ها سدیم بالایی دارند، خودداری کنید. حتی بوقلمون یخ زده، پر از نمک و مواد نگهدارنده است.
به دنبال بوقلمون تازه، لخم، ارگانیک، و مرتعی باشید که بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها، در شرایط انسانی پرورش داده می شوند.

مصلح گوشت بوقلمون

مصلح‌های آن گشنیز و سماق هستند که مصرف آن‌ها همراه با گوشت بوقلمون، توسط پزشکان طب سنتی توصیه شده است.

.

بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!