هویج

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج هویج این گونه آمده است که:

  •  دارای مزاج گرم و تر است.
  • سبب تقویت استخوان ها می شود.
  • سبب تقویت سیستم ایمنی می شود
  •  کنترل کلسترول و قندخون را به همراه دارد.
  •  سلامت دهان و دندان از فواید آن است.
  • یکی از راه‌های درمان کبد چرب استفاده از آب هویج، است.
  • دارای مقادیر زیادی از ویتامین آ می باشد که به کبد کمک می کند تا سموم مختلف از بدن انسان خارج شود
  • آب هویج نوعی سد دفاعی از بدن در مقابل بیماری ها و انواع التهاب ها ایجاد می کند و به این ترتیب از تشکیل سلول های سرطان سینه جلوگیری می کند.
  • افزایش سوخت و ساز بدن را به همراه دارد. از آن جا که هویج مقوی معده و ملین طبع است تجویز آن در کسانی که به سبب ضعف معده دچار یبوست شده‌اند، بسیار مناسب است
  • منبع غنی از بتا کاروتن (ویتامین A) است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی، سلامت ریه ها را بهبود می بخشد. همچنین سرشار از ویتامین C است که تاثیر آنتی اکسیدانی آن به پاک سازی ریه ها کمک کرده و مانع از کار افتادگی آنها می شود.

.

هویج پخته

مصرف هویج، به صورت پخته بهتر است. هویج ها وقتی پخته می شوند بتاکاروتن را آزاد می کنند. بتاکاروتن استخوان ها، سیستم ایمنی و بینایی را تقویت می کند. ما با پختن هویج، بتاکاروتن آن ها را آزاد می کنیم و به این ترتیب بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند، به همین علت بهتر است آن را کمی بپزیم و بعد بخوریم.

مصلح هویج

انیسون و ادویه های گرم مصلح هویج، بر مبنای کتب طب سنتی اند

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!