انگور

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج انگور آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • انگور از نظر غذائیت از بهترین میوه‌ها است.
  • در فصل تابستان می‌تواند به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی شود.
  • مصرف تازه آن نفخ زیادی تولید می‌کند و بهتر آنست که بعد از آن که پوستش اندکی پژمرده شد آنرا مصرف کنند.
  • چاق کننده و مقوی است و باعث تولید خون باکیفیت و خوب می‌شود‌.
  • زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید می‌گردد.
  • محرک نیروی جنسی است.
  • از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی می‌تواند سبب نفخ شود.
  • انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی می‌شود.
  • برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.

بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟

بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد، در ضمن باید شیرینی آن دلچسب باشد و گلو را نزند.

مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟

  • مصرف انگور تازه بویژه برای افراد دارای معده‌ مرطوب زیان آور است و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسب‌تر است.
  • انگور برای افراد دارای معده‌ سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره می‎باشد.
  •  انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم می‌شود.

.

نکات مهم در مصرف

  • نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تب‌های عفونی می‌شود.
  • مصرف زیاد انگور در یک مرحله می‌تواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.

مصلح انگور چیست؟

رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره را مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انگور دانسته‌اند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!