نارنج

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج نارنج این گونه آمده است که :

  • مزاج آب ترش آن سرد و خشک و شکوفه و پوست زرد آن گرم و خشک است.
  • برای نزله‌های سینه و سرفه‌های گرم مفید است.
  • آشامیدن آب نارنج با شکر مسهل صفراست.
  • مسکن حدت صفرا و خون است.
  • ضماد پخته پوست و مغز و تخم نارنج با سرکه جهت خارش بدن و جوش‌های سر و نرم کردن پوست و مو مفید است.

.

نکات مهم در مصرف نارنج

  • عرق نارنج، علاوه بر مفرح بودن سبب بی‌خوابی می گردد که مصلح آن گلاب است.
  • مضر اعصاب است و زیاده روی در مصرف آن موجب ضعف کبد می‌شود (بخصوص ناشتا خوردن آن).

مصلح نارنج چیست؟

شکر و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج نارنج هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!