در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج هلو این گونه آمده است که :
- مزاج آن سرد و تر است.
- سردی و تری هلو از شفتالو بیشتر است.
- رطوبت دهنده و نرم کنندهی شکم است.
- اگر به شکل صحیح مصرف شود مانع از بروز یبوست میشود.
- برگه هلو برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
- مصرف آن در فصول گرم، سبب تسکین حرارت ناشی از غلبه خون و رفع تشنگی میشود.
- در گرم مزاجان موجب کم کردن جوشش خون و صفرا میگردد.
- بدبویی دهان را از بین میبرد.
- تقویت کننده و محرک قوای جنسی است.
- در مزاجهای گرم سبب تحریک اشتها میشود.
- کسانی که از نفخ و ریفلاکس رنج میبرند، بهتر است که به جای مصرف زردآلوی یا هلوی تازه از برگه خشک شده آنها استفاده کنند.
بهترین نوع هلو، چه هلویی است؟
بهترین نوع آن، هلوی بزرگ، شاداب و لطیف است که پوست آن نرم باشد و دانهاش به راحتی خارج شود.
.
مصرف هلو برای چه افرادی مضر است؟
- برای افراد سرد مزاج و کسانی که به بیماری های دستگاه عصبی مبتلا هستند، مضر است.
- برای افراد با مزاجِ تر زیان آور است و سبب تبهای مزمن میشود.
مصلح هلو چیست؟
عسل و مربای زنجبیل، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج هلو هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir