ماست

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج ماست دو فاکتور مهم در مطالعات ما می‌باشند.

  • مزاج و طبیعت ماست سرد و تر است و هر قدر ترش‌تر و رقیق‌تر باشد سردی و تری آن بیشتر است.

از جلمه خواص ماست نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  رفع تشنگی در هوای گرم و همچنین تقویت قوای جنسی گرم مزاجان
  •  افزایش رطوبت بدن و تعدیل حرارت بدن
  • کاربرد به عنوان یک غذای کامل برای میان‌وعده یا حتی وعده‌های غذایی تابستانی

.

زیاده روی در مصرف ماست چه عواقبی را در پی دارد؟

  • چون خلط خام تولید می‌کند، برای سرد مزاجان و افرادی که معده‌ی سرد دارند زیان‌آور می‌باشد.
  • در سرد مزاجان باعث ایجاد لکه‌های سفید در بدن، قولنج و دردهای مفاصلی می‌شود.
  •  باعث سوءمزاج سرد و تر در دستگاه گوارش و کبد، مفاصل، مغز و…، به‌ویژه در سرد‏مزاجان می‌شود.

.

نکاتی که در مصرف ماست باید به آن‌ها توجه کرد:

  • افرادی که دچار سوءهاضمه، یبوست ناشی از سردی مزاج و نفخ هستند باید در مصرف ماست اعتدال را رعایت کرده و علی الخصوص ماست ترش رقیق به هیچ‌وجه نخورند.
  •  از زنیان، نعناع، آویشن، کاکوتی، پونه، کشمش، گل سرخ، زنجبیل، مویز، گردو و سیاه دانه به عنوان مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج ماست استفاده شود.
  • مصرف ماست به همراه غذای گوشتی و غذاهای ترش مزه، موجب فساد غذا در معده شده و در طولانی مدت سبب بروز بیماری‌های مزمن می‌شود

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!