پنیر

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج پنیر به عنوان یک فرآورده لبنی به شرح زیر است:

  • مزاج پنیر سرد و تر است.
  • پنیر طبیعی تازه ملین شکم است و موجب تقویت معده، روده و کلیه می‌شود (پنیرهای پاستوریزه و صنعتی برعکس مضر معده و روده بوده و قوه هاضمه را تضعیف می‌کنند و معمولاً بیماری‌های رطوبی مزمن را به همراه دارند).
  • مصرف صحیح پنیر سبب افزایش منی و نرمی و لطافت پوست می‌شود.
  • پنیر اشتهاآور است و مصرف آن می‌تواند موجب افزایش وزن شود.

.

مصرف پنیر در چه مواردی مضر بوده و توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف پنیر برای کسانی که در طول روز کار فکری انجام می‌دهند مثل دانش‌آموزان و دانشجویان و غیره، به‌طور کل در وعده‌های روزانه مناسب نیست.
  • پنیر برای کسانی که در خانواده سابقه بیماری آلزایمر یا فراموشی دارند می‌تواند زمینه ابتلا به کاهش حافظه را فراهم کند.
  • همچنین مصرف پنیر برای افراد سردمزاج،کسانی که معده مرطوب یا ضعیف دارند مناسب نیست.
  • فصول سرد سال، سنین کودکی و پیری برای مصرف پنیر مناسب نیستند.
  • مصرف پنیر بدون مصلح و در زمان نامناسب می‌تواند موجب تاریکی چشم، انسداد مجاری و ایجاد خلط گلو شود.
  • مصرف پنیر در وعده صبحانه، موجب احساس رخوت و سستی، کاهش حافظه و عدم تمرکز در فرد می‌شود.

.

زمان و نحوه مصرف مناسب پنیر

پنیر باید در وعده شام و به همراه مصلحاتی نظیر نعنا، زیره، آویشن، سیاه دانه، گردو و عسل مصرف گردد تا خواص و مزاج آن بهبود یابد و از عوارض آن کاسته شود.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!