در طب سنتی، خواص و مزاج کشک این گونه بیان شده است:
- مزاج کشک سرد و خشک است.
- قابض است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون میشود.
.
بهترین شیوه مصرف کشک
بهترین شیوه مصرف کشک استفاده از آن در کله جوش است. کله جوش غذایی مقوی و استخوان ساز است. در واقع کشک ساییده به اضافه سیر، نعنا و کنجد کوبیده در قالب کله جوش بسیار مناسب است.
.
مصرف کشک برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.
- کشک دیر هضم است و سبب تولید بلغم خام و باد میشود. این مشکل مخصوصاً در مزاج های سرد و تر بیشتر مشاهده میشود.
.
مصلح کشک چیست؟
سیر و نعنا مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج کشک هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir