لوبیا

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • اگر خوب پخته شده و هضم شود، چاق کننده است.
  • لوبیا محرک و تقویت کننده قوای جنسی است.
  • ملین و نرم کننده سینه و ریه است.
  • لوبیا ادرار آور و شیر افزاست.

عوارض و مضرات مصرف لوبیا

  • نفاخ است
  • دیر هضم است
  • تولید کننده خون غلیظ و سوداوی است

.

مصرف لوبیا در چه مواردی توصیه نمی‌شود؟

  • مصرف زیاد لوبیا با غلات توصیه نمی‌شود. لذا غذاهایی مانند لوبیا پلو نباید زیاد مصرف شوند.
  • مصرف لوبیا برای ابتدای شیردهی نامناسب است چرا که با بروز نفخ باعث درد درد و دلپیچه نوزاد می‌شود.

مصرف لوبیا برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • خانم‌های باردار
  • کسانی که معده‌های ضعیف دارند
  • کودکان و افراد مسن

مصلحات لوبیا

ادویه هایی مانند آویشن،خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل، نمک و روغن زیتون به اصلاح لوبیا کمک می‌کنند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!