خواص و مزاج لوبیا در طب سنتی بدین قرار است:
- مزاج آن گرم و تر است.
- اگر خوب پخته شده و هضم شود، چاق کننده است.
- لوبیا محرک و تقویت کننده قوای جنسی است.
- ملین و نرم کننده سینه و ریه است.
- لوبیا ادرار آور و شیر افزاست.
عوارض و مضرات مصرف لوبیا
- نفاخ است
- دیر هضم است
- تولید کننده خون غلیظ و سوداوی است
.
مصرف لوبیا در چه مواردی توصیه نمیشود؟
- مصرف زیاد لوبیا با غلات توصیه نمیشود. لذا غذاهایی مانند لوبیا پلو نباید زیاد مصرف شوند.
- مصرف لوبیا برای ابتدای شیردهی نامناسب است چرا که با بروز نفخ باعث درد درد و دلپیچه نوزاد میشود.
مصرف لوبیا برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- خانمهای باردار
- کسانی که معدههای ضعیف دارند
- کودکان و افراد مسن
مصلحات لوبیا
ادویه هایی مانند آویشن،خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل، نمک و روغن زیتون به اصلاح لوبیا کمک میکنند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir