ذرت

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج ذرت در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • ذرت ارزش غذایی زیادی دارد.
  • جهت رفع سل و اسهال  مفید است.
  • به تحلیل ورم ها و خشک کردن رطوبات بدن کمک می کند.

.

عوارض مصرف زیاد ذرت

  • مصرف بیش از اندازه ذرت باعث بروز یبوست می‌شود.
  • ذرت نفاخ است و موجب ضرر برای معده‌های ضعیف می‌شود.

.

مصلحات ذرت

روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!