باقلا خشک

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج باقلا خشک در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج باقلا خشک، سرد و خشک است.
  • برای پاکسازی سینه و ریه و تقویت آن‌ها مفید است.
  • سرفه را تسکین می‌دهد.
  • از باقلا خشک در حد متعادل برای تقویت نیروی جنسی استفاده می‌شود.
  • ترمیم کننده زخم‌های روده است.
  • از تولید سنگ‌های مثانه و کلیه و انسداد مجاری جلوگیری می‌کند.
  • مصرف متعادل آن برای کم‎خونی مفید است و تقویت کننده مغز قلم استخوان‎ها می‌باشد.
  • ضماد آن جهت جلوگیری از رشد موهای زائد موثر است.
  • ضماد آن به همراه آرد جو جهت کاهش ورم پستان که در اثر انجماد شیر بوجود می‌آید، موثر است.
  • پوست کنده آن مضرات کمتری دارد. افرادی که معده ضعیف دارند به هیچ وجه نباید باقلا را با پوست بخورند.

.

مضرات زیاده روی در خوردن باقلا خشک

  • خوردن افراطی باقلا سبب نفخ، اختلاج و احساس سنگینی در ناحیه سر می‌شود.
  • زیاده‎روی در خوردن باقلا باعث کندشدن ذهن می‎گردد.

.

مصلحات باقلا خشک

مصلحات باقلا خشک برای کاهش نفخ و میزان سردی آن،  ادویه جات گرم مثل مرزه، دارچین، زیره، آویشن، فلفل، پونه، گلپر، عسل و نمک می‌باشد.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!