گوجه فرنگی

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج گوجه فرنگی در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج گوجه فرنگی سرد و تر است.
  • از رب آن برای چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده می‌شود.
  • مصرف آن در فصول گرم از افزایش بی رویه حرارت بدن جلوگیری می‌کند.
  • گوجه خوب و طبیعی در افزایش اشتها و تقویت بدن موثر است.
  • مصرف آن در فصول سرد سال مناسب نیست.
    .

بهترین نوع گوجه فرنگی کدام است؟

بهترین نوع گوجه فرنگی، نوع ترش، آبدار و در اندازه متوسط آن است.

مضرات مصرف گوجه فرنگی خام

  • نوع غیر طبیعی و خام گوجه فرنگی (گلخانه ای) باعث تشدید حساسیت‌ها و بروز بیماری‌های پوستی می‌شود.
  • استفاده از گوجه در سالاد موجب اختلال در هضم غذا و تولید خون نامناسب می‌شود.

.

مصرف خام گوجه فرنگی در چه افرادی باعث بروز مشکل می‎شود؟

  •  افرادی که مشکلات معده از جمله زخم معده، ضعف هضم، نفخ، ترش و یا ورم معده دارند.
  • افراد سوداوی
  • افرادی که کبد ضعیف و حساسیت پوستی دارند.

مصلح گوجه فرنگی و روش های کاهش ضرر گوجه فرنگی چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوجه فرنگی ، پختن آن با پیاز، زنجبیل، روغن زیتون و ادویه‌جات گرم  است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!