خواص و مزاج گوجه فرنگی در طب سنتی به شرح زیر است:
- مزاج گوجه فرنگی سرد و تر است.
- از رب آن برای چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده میشود.
- مصرف آن در فصول گرم از افزایش بی رویه حرارت بدن جلوگیری میکند.
- گوجه خوب و طبیعی در افزایش اشتها و تقویت بدن موثر است.
- مصرف آن در فصول سرد سال مناسب نیست.
.
بهترین نوع گوجه فرنگی کدام است؟
بهترین نوع گوجه فرنگی، نوع ترش، آبدار و در اندازه متوسط آن است.
مضرات مصرف گوجه فرنگی خام
- نوع غیر طبیعی و خام گوجه فرنگی (گلخانه ای) باعث تشدید حساسیتها و بروز بیماریهای پوستی میشود.
- استفاده از گوجه در سالاد موجب اختلال در هضم غذا و تولید خون نامناسب میشود.
.
مصرف خام گوجه فرنگی در چه افرادی باعث بروز مشکل میشود؟
- افرادی که مشکلات معده از جمله زخم معده، ضعف هضم، نفخ، ترش و یا ورم معده دارند.
- افراد سوداوی
- افرادی که کبد ضعیف و حساسیت پوستی دارند.
مصلح گوجه فرنگی و روش های کاهش ضرر گوجه فرنگی چیست؟
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوجه فرنگی ، پختن آن با پیاز، زنجبیل، روغن زیتون و ادویهجات گرم است.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir