لپه

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج لپه در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • مصرف لپه به دلیل طبع گرم آن باعث تقویت قوای جسمانی و جنسی به ویژه در مردان می‌شود.
  • به دلیل فیبر بالا، برای  کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی مفید است.
  • باعث کنترل فشار خون می‌شود.
  • از کم خونی جلوگیری می‌کند.
  • به کاهش سطح کلسترول بد خون و کاهش وزن کمک می‌کند.

.

مقایسه لپه با نخود

  • از آن‌جا که لپه در واقع همان نخود از وسط نیم شده است، تقریباً تمامی خواص ذکر شده برای نخود درباره لپه نیز صدق می‌کند.
  • لپه نسبت به نخود هضم آسان‌تری دارد.
  • خاصیت تقویت قوای جسمانی و جنسی در نخود بیش‌تر از لپه است.

.

مصرف لپه برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • افراد مبتلا به آسم
  • افراد نفاخ و  دارای معده ضعیف

.

مصلح لپه

مصلح لپه، کتیرا است.

.

توصیه مهم در مصرف لپه

لپه نیز همانند سایر حبوبات دارای نفخ می‌باشد، از این رو توصیه می‌شود قبل از مصرف مدتی خیسانده شده، سپس آب آن دور ریخته شده و بعد در تهیه غذا استفاده شود.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!