گوشت کبک

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت کبک این گونه بیان گشته است:

  • مزاج گوشت کبک گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زود هضم است.
  • ارزش غذایی آن زیاد است.
  • خون زیادی تولید می‌کند و چاق کننده است.
  • در درمان بیماری‌های سرد بلغمی و بیماری‌های سرد مغز مؤثر است.
  • نیروی جنسی را تقویت می‎کند.
  • مصرف زیاد آن در بدن ایجاد خارش می‌کند.

.

مصرف گوشت کبک برای چه افرادی مضر است؟

  • مصرف گوشت کبک در گرم مزاجان، هوای گرم و سرزمین‌های گرم مضر است.
  •  خشکی موجود در آن،سبب یبوست می‌شود، لذا به افراد مستعد ابتلا به یبوست مصرف  گوشت کبوتر پیشنهاد نمی‌شود.
  • چون گوشت کبک، مانند سایر گوشت‎ها، منبع چربی‌های اشباع است، زیاده روی در مصرف آن، در افراد دچار چربی خون بالا توصیه نمی‌گردد.

مصلح گوشت کبک چیست؟

ترشی‌های طبیعی و سکنجبین مصلح گوشت کبک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!