از منظر طب سنتی، خواص و مزاج دل (قلب) به شرح زیر است:
- مزاج قلب به طور کلی گرم و خشک است.
- برای افراد دارای فعالیت بدنی غذای بسیار مناسبی است.
- دیرهضم بوده و همچنین ممکن است در بدن یبوست ایجاد کند.
- اگر با فلفل و زیره خورده شود و بعد آن مربای زنجبیل مصرف شود، هضم آن آسانتر میشود.
- مقوی قلب است.
- از لحاظ میزان چربی و پروتئین، مشابه گوشت قرمز کم چرب است.
- در مجموع بسیار سخت و سنگین است، لذا باید از دل حیوانات جوان استفاده نموده و هنگام مصرف نیز به خوبی پخته شود.
- خواباندن در روغن کنجد و بعد کباب کردن، روش مناسبی برای پختن آن میباشد.
.
بهترین نوع دل، چه نوعی است؟
- بهترین آن دل حیوان جوان فربه صحیح المزاج است و در میان حیوانات دل گوسفند و بز از بقیه بهتر است.
مصلح خواص و مزاج دل (قلب) چیست؟
آویشن، زیره، فلفل، گلپر و روغن کنجد را مصلح دل عنوان کردهاند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir