گوشت گوزن

« راهنما و دانستنی‌ها »

از منظر طب سنتی، گوشت گوزن از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گوشت آن را باید بعد از ذبح بلافاصله پخت و اگر بماند زود متعفن می‌شود.
  • گوشت گوزن زود هضم است.
  • ادرار آور است و رطوبات زائد بدن را کاهش می‌دهد.
  • در سرد مزاجان مقوی و محرک قوای جنسی است.
  • مصرف آن همراه چیزهای چرب بهتر است و نیز توصیه می‌شود در وعده غذایی بعد از آن داروهای ملین طبع مانند شربت انجیر مصرف شود.
  • گرمی و خشکی آن زیاد است لذا در افراد با مزاج گرم و خشک توصیه به مصرف آن نمی‌شود.
  • خوردن بیش از حد آن باعث غشی و ناراحتی و مصرف زیاده آن سم کشنده است.

.

مصلح گوشت گوزن چیست؟

آبغوره، سرکه، کتیرا، روغن شحم گاو، پسته و فندق مصلح گوشت گوزن و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!