برگ گردو

« راهنما و دانستنی‌ها »

نام و مزاج

طبع برگ گردو گرم است

.

معرفی

  • گردو درخت زیبایی است که ارتفاع آن میتواندبه ۲۰ متر برسد.
  • مغز گردو دارای پروتئین،قند ،آب و ویتامین، املاح معدنی و همچنین مواد چربی است. مقدار فسفر موجود در گردو با ماهی و برنج و حتی تخم مرغ نیز برابری می کند.
  • برگ و پوست گردو مقوی و تصفیه کننده خون است.
  • برگ ها و پوست آن بخصوص بخاطر ماده تلخ و تانن آن در مداوای بیماریهای جلدی و خنازیر مفید واقع می شوند .
  • علت سیاه شدن دست در تماس با پوست و برگ گردوی تازه، ژوگلون موجود در آن و تغییرات شیمیایی هنگام برخورد با پوست دست است. برگ گردو حاوی حدود ۱۰ درصد تانن بوده و به همین دلیل دارای مزه ی گس و مایل به تلخ است.

    .

خواص

  1. برگ گردو، خاصیت ضد اسهال دارد و قابض است.
  2. از آن به عنوان ضد کرم و تصفیه کننده خون استفاده می‌شود.
  3. ضد درد، ضد میکروب، ضد چسبندگی پلاکت‌ها است.
  4. برای مبارزه با ویروس تبخال می‌توان از برگ گردو بهره گرفت.
  5. برگ گردو افزاینده قوای جنسی است.
  6. نفتالن موجود در برگ گردو نیز خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی و دور کنندگی بید و حشرات را دارد.
  7. جالب است بدانید که از برگ گردو به عنوان رنگ موی طبیعی هم استفاده می کنند.
  8. استفاده از این ماده در درمان ورم مفاصل هم تاثیرگذار است پس استفاده از آن تاثیر مثبت زیادی برای درمان بیماری‌های نقرس و ورم مفاصل خواهد داشت.
  9. اگر ۵۰ گرم برگ گردو را که با یک لیتر آب مخلوط شده در وان حمام بریزید و با آن استحمام کنید خستگی بدن را رفع می کند.
  10. عصاره آن اثر ضد دردی دارد و تجویز این عصاره در مرحله حاد درد می‌تواند منجر به کاهش درد شود.
  11. این عرق گیاهی از برگ‌های گردو بدست می‌آید که خواصی مانند برگ گردو دارد. در کاهش قند، فشار و کلسترول مفید بوده و در بهبود التهابات ورم مفاصل نیز مؤثر است.

.

موارد منع مصرف

  • با اینکه محلول خیسانده برگ گردو، سبب تسریع ترمیم و التیام زخم‌های پوستی می‌شود، اما اگر سطح زخم از وسعت بالایی برخوردار باشد نفتالن موجود در برگ گردو، توسط زخم جذب و کبد را تخریب می‌کند.
  • با وجود کارایی خواص برگهای درخت گردو برای بدن، ممکن است برخی افراد نسبت به آن حساس باشند و دچار حالت تهوع و یا درد شکم شوند.

.

شیوه استفاده

  • دو گرم از برگ خرده شده گردو را درون یک لیوان آب سرد بریزید و تا حد جوشاندن برسانید و بعد ده تا پانزده دقیقه صبر کنید و سپس محلول را صاف کنید و میل نمایید. از این محلول تا روزی سه بار هم برای درمان اسهال و یا به صورت موضعی برای درمان‌های پوستی می‌توان استفاده کرد.
  • سه تا هفت گرم از برگ گردو را بجوشانید و در دو نوبت از روز به شکل خوراکی برای کاهش قند خون از آن مصرف نمایید.
  • تهیه دم کرده: بر روی حدود ۲ گرم برگ خرد شده، یک لیوان آب سرد ریخته و تا حد جوش می رسانیم؛ سپس ۵ تا ۱۰ دقیقه بدون جوشیدن صبر می کنیم و محلول را صاف می کنیم و صاف شده را میل می کنیم. این مقدار مصرف می تواند تا سه بار در روز تکرار گردد.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!