آشنایی با خواص و مزاج میوه های تابستانی

« راهنما و دانستنی‌ها »

از دیدگاه طب سنتی مواد غذایی از جمله میوه‌ ها دارای مزاج‌ های مختلفی هستند و هر فرد برای داشتن سلامتی، بهتر است رابطه بین مزاج مواد غذایی و مزاج بدن خود را بداند تا با ایجاد تعادل، سلامتی خود را حفظ نماید. از این رو ما تصمیم گرفته ایم با نزدیک شدن فصل تابستان، شما را با مزاج میوه تابستانی آشنا نماییم.

.

میوه ها و مزاج آن ها

میوه ها منبع عظیمی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند که علیه رادیکال های آزاد موجود در بدن انسان وارد عمل شده و آن را از بین می‌برند. البته قابل ذکر است که در استفاده از این نعمت های الهی، مزاج آن‌ها، مزاج فرد مصرف کننده و مزاج فصل مصرف باید لحاظ گردد تا مفید واقع شده و عوارض جانبی به همراه نداشته باشند.

.

 مزاج و مصلح میوه های تابستانی

برای مشاهده اطلاعات بیشتر از هر میوه روی نام آن کلیک کنید…

نام میوه تابستانی

نوع مزاج

مصلح

آلبالو

سرد و خشکعسل
انجیرگرم و تر

سکنجبین، شربت ریواس، شربت بالنگ

انگور

گرم و ترتخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین

انبه

گرم و خشک

زنجبیل، نمک، مویز، شربت زرشک، روغن زیتون
ازگیلسرد و خشکانیسون، عسل، عود هندی

آناناس

گرم و ترآب انار، آب لیمو، عسل
آلوسرد و تر

عناب، گلنگبین، کندر، عسل، زنیان، زیره، روغن زیتون

زالزالک

سرد و خشکانیسون، عسل، عود هندی

زغال اخته

سرد و خشک

عسل، گلنگبین

شفتالوسرد و تر

عسل، مربای زنجبیل

شلیل

سرد و ترعسل، گلنگبین، انیسون، زنیان، مصطکی، زیره، روغن زیتون

گلابی

معتدل مایل به گرمی

عسل، دارچین، هل، رازیانه، مربای زنجبیل، کندر، زیره

هلوسرد و تر

عسل، مربای زنجبیل

زردآلو

سرد و ترعسل، انیسون، زنیان، مصطکی، زیره، روغن زیتون
خربزهگرم و تر

سکنجبین ترش، انار ترش، سرکه و آبلیموی تازه

طالبی

گرم و ترانار ترش و سرکه
هندوانهسرد و تر

عسل

گیلاس

گرم و ترمسهل ها و ملین ها

موز

گرم و تر

نمک، مربای زنجبیل، عسل، سکنجبین
نارگیلگرم و خشک

عسل، میوه های ترش، لیمو، هنداونه

حرف آخر…

در هر فصلی سعی داشته باشید که از میوه های مناسب همان فصل تناول نمایید. میوه های نوبرانه هر فصلی مناسب با آب و هوای همان فصل است و از لحاظ طبیعی برای سلامت بدن مفید و مهم می‌باشد.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!