بادمجان

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج بادمجان گرم و خشک است.
  • تقویت‌کننده معده و مسکن درد مفاصل ناشی از گرمی است (معمولاً از لمس محل درد گرمی احساس می‌شود).
  • بادمجان خوشبو کننده عرق و مدّر می‌باشد.
  • سبب تسکین سردرد گرم می‌شود.

مصرف بادمجان با روغن‌های طبیعی، ملین و با سرکه قابض و سبب یبوست می باشد. بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.

.

نحوه مصرف بادنجان (بادمجان)

برای مصرف بادمجان باید آن را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آن نمک بپاشید و در یک کاسه آب قرار دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را تکرار کنید تا پس از چند بار تعویض آب، به مرور تیرگی آب کم شده و در نهایت آب سیاه نشود.

.

عوارض مصرف زیاد بادنجان

  • تیرگی پوست
  • درد چشم سوداوی
  • بواسیر
  • کولیت

.

مصلح بادنجان یا بادمجان

زیره، گلپر و سرکه مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج بادنجان (بادمجان) هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!