یونجه

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج یونجه آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • ضعف بدنی ناشی از کم‌خونی و سوء تغذیه را درمان می‌کند.
  • در اغلب بیماری‌ها که فرد دچار ضعف شدید و کاهش قوا شده مصرف عرق یونجه و اندکی شکر یا عسل بسیار مفید است.
  • عرق یونجه و مصرف دمکرده یونجه با شکر یک لیوان قبل از نهار و شام در رفع لاغری و افزایش وزن موثر است.
  • یونجه پخته یا مربای آن ملین است و جهت درمان یبوست بکار می‌رود.
  • در تقویت قوای جنسی بویژه در سنین بالا موثر است.

.

مصلح و بهترین شکل مصرف یونجه چیست؟

  • مصرف یونجه باعث ایجاد نفخ می‌شود لذا بهترین شکل مصرف آن عرق یونجه همراه با عسل و اندکی زیره است. در گرم‌ مزاج‌ها بهتر است با شکر و زیره مصرف شود.
  • مصرف یونجه با کاهو و کاسنی مناسب و بهبود دهنده خواص و مزاج آن است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!