در طب سنتی، خواص و مزاج قلوه به شرح زیر، بیان گشته است:
- مزاج آن سرد و خشک است.
- تقویت کننده کلیهها است.
- سبب استحکام کمر و تقویت آن میشود.
- پیه آن نرمکننده ورمهای سخت است.
.
بهترین نوع قلوه، چه نوعی است؟
بهترین آن، قلوه گوسفند جوان فربه و بز است، که در همان ساعت ذبح کرده باشند و حیوان عطش نداشته باشد.
.
مضرات قلوه
- دیر هضم است و برای معده های ضعیف و افراد سرد مزاج مناسب نیست.
- تولید کننده خون ناصالح است.
- خیلی زود فاسد میشود.
.
مصلح قلوه چیست؟
دارچین، فلفل، نمک و کباب نمودن قلوه با روغن زیتون، مصطکی، شاهزیره و طبخ و بریان کردن آن با پیه آن یا روغن حیوانی مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج قلوه هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir