قلوه

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، خواص و مزاج قلوه به شرح زیر، بیان گشته است:

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • تقویت کننده کلیه‌ها است.
  • سبب استحکام کمر و تقویت آن می‌شود.
  • پیه آن نرم‌کننده ورم‌های سخت است.

.

بهترین نوع قلوه، چه نوعی است؟

بهترین آن، قلوه گوسفند جوان فربه و بز است، که در همان ساعت ذبح کرده باشند و حیوان عطش نداشته باشد.

.

مضرات قلوه

  • دیر هضم است و برای معده های ضعیف و افراد سرد مزاج مناسب نیست.
  • تولید کننده خون ناصالح است.
  • خیلی زود فاسد می‎شود.

.

مصلح قلوه چیست؟

دارچین، فلفل، نمک و کباب نمودن قلوه با روغن زیتون، مصطکی، شاه‌زیره و طبخ و بریان کردن آن با پیه آن یا روغن حیوانی مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج قلوه هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!