در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت بز این گونه بیان گشته است:
- مزاج آن گرم و تر است.
- گوشت بز شش ماهه و یکساله شبیه گوسفند است؛ اما غذائیت و گرمی و تری گوسفند بیشتر است.
- گوشت بز برای بدنهای گرم و افرادی که فعالیت بدنی کمتری دارند مناسبتر است.
- برای بدنهای گرم مزاج مناسب است.
- بسیار مقوی، بدون چربی و زود هضم است و برای مزاج های گرم و خشک مفید است.
- بواسطه هضم آسان و کمک به تقویت بدن، برای افراد ضعیف و بیمار مفید است.
- در مناطق گرمسیر و آب و هوای گرم مصرف آن نسبت به سایر گوشتها مناسب تر است.
.
نکات مهم در مصرف گوشت بز
- مصرف گوشت بز با ترشی و کشک مضر است.
- برای مزاجهای سرد و خشک مضر است.
.
مصلح گوشت بز چیست؟
پیاز، خرما، نارگیل، دارچین، زیره، فلفل، میخک، نمک و بادام درختی شیرین مصلح و بهلود دهنده خواص و مزاج گوشت بز هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir