گندم

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج گندم در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و در تری و خشکی معتدل است.
  • گندم بهترین غذای تندرستان و در واقع غذای اصلی انسان است.
  • گندم ارزش غذایی خوبی دارد و چاق کننده است.
  • گندم بیشتر به صورت نان، مصرف و کاربرد دارد.

بهترین نان تهیه شده از آرد گندم، کدام نان است؟

  • بهترین نان‌، نانی است که ابتدای روز پخته و آخر روز مصرف شود. مصرف نان داغ داغ توصیه نمی‌شود و بهتر است مدتی از پخت آن گذشته باشد تا مصرف شود. نان مانده و سفت شده دیر هضم است.
  • نانی که سبوس آن بیش از حد گرفته شده باشد موجب سنگ کلیه می‌شود. مصلح آن انیسون، رازیانه و شکر است.

مصرف بیش از حد گندم چه عوارضی به دنبال دارد و برای چه افرادی مضر است؟

مصرف افراطی گندم ممکن است سبب ایجاد انسدادها و گرفتگی‌هایی در بدن شود و برای مبتلایان به گرفتگی عروق و روده ها مضر است.

.

روش‌های کاهش مضرات و عوارض مصرف گندم و نان

  • بهتر است چیزهایی مثل کنجد، سیاه دانه، زیره، تخم خشخاش و رازیانه بر نان بپاشند یا با خمیر آن مخلوط کنند. این کار باعث رفع انسدادها و تحلیل بردن نفخ آن می شود.
  • سرکه، شیره انگور، شیره خرما و سایر شیرینی ها مصلح گندم هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!