در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج فلفل قرمز این گونه آمده است که:
- طبع فلفل قرمز در طب سنتی گرم و خشک است.
- مفید برای کمردرد ، دیابت و تقویت لثهها است
- حرارت فلفلهای تند به مرگ سلولهای سرطانی کمک میکند.
- گرمای فلفل قرمز، مخاط را پاک میکند و آن را نرمتر میکند.
- فعالیت قلب را افزایش میدهد و به آن قدرت و انرژی میبخشد.
- با افزایش جریان خون به پوست سر در رشد موهای سر موثر است.
- به دلیل خاصیت ضد عفونی که دارد، به روند درمانی این اخلاط و عفونتها سرعت میبخشد.
- فلفل قرمز، در بیرون انداختن خلط سینه به وسیله سرفه و بیرون انداختن آب دهان بسیار مؤثر عمل میکند
- گرد فلفل قرمز را براحتی می توان روی زخمهای باز یا کهنه گذارد و بسیار شفا بخش است و هیچ گونه تحریکی نمی کند
- فلفل قرمز، در کاهش اشتها تاثیر بسیار داشته و استفاده از آن در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است.
- فلفل قرمز بهترین محرک مفید و شفا بخش در موارد اسهال ساده و اسهال خونی می باشد .
- از خواص فلفل قرمز، تاثیری است که روی اتساع عروق دارد و به این ترتیب فشار خون را بهبود میدهد و ضربان قلب را کم میکند.
.
توجه کنید که
- مصرف فلفل برای گرم مزاجان،کسانی که کم خونی دارند و همچنین افرادی که در مجاری ادرار ناراحتی دارند ، مضر است و باید از آن اجتناب کنند.
- فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد.
مصلح
روغن گیاهی سرد و عسل مصلحات فلفل در طب سنتی اند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir