دستنبو

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج دستنبو این گونه آمده است که:

  • طبیعت این میوه گرم و تر است
  • برای دفع سموم بدن و خون و فعالیت‌های سلول‌های پوستی مفید است.
  • پرآب، اشتهاآور، چاق‌کننده و جلا دهنده رخسار بوده و در فصل تابستان موجب رفع تشنگی می‌شود
  • خوردن دستنبو قبل از غذا، سبب تمیزی و پاکسازی اندام های گوارشی انسان از مواد سمی می شود.
  • برای کلیه ها، کیسه صفرا در زمانی که دچار سنک کلیه و کیسه صفرا می باشد، خوردن دستنبو سبب کاهش درد می شود.
  • به دلیل مدر بودن برای کسانی که دچار احتباس ادرار و یا سنگ مجاری ادراری هستند بسیار موثر است
  •  برای داشتن خواب راحت به انسان کمک می کند و نیز افزایش دهنده میل جنسی است.
  • اگر تخم دستنبو را بجوشانید و سپس آب آن را میل کنید، برای مقابله با ناراحتی های نای و سیستم تنفسی مفید می باشد.
  • به دلیل داشتن فسفر فراوان سلول های مغزی و اعصاب را تقویت کرده و عملکرد مغز را افزایش می دهد.

.

توجه کنید که

مصرف بیش از حد دستنبو،  برای بیماران دیابتی، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و موجب نفخ روده، معده و درد معده می‌گردد.

مصلح

آب انار ترش و سرکه مصلحات دستنبو بر اساس طب ایرانی اند.

.

بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!