آلبالو

« راهنما و دانستنی‌ها »

در خصوص خواص و مزاج آلبالو در طب سنتی آمده است که :

  • آلبالوی ترش نیم‌رس، سرد و خشک است و آلبالوی شیرین رسیده، سردی و خشکی آن کمتر و در مواردی رطوبت نیز دارد.
  • آلبالو، در تسکین تشنگی و تقویت معده و کبد گرم بسیار سودمند است.
  • آلبالو، به خصوص اگر مایل به ترش باشد برای مقابله با حدت صفرا و گرمازدگی و رفع علایم آن کارآمد است و برای این منظور می‌توان آن را بصورت خام یا به صورت شربت کم‌شیرین مصرف کرد.
  • آلبالو قابض است و در رفع اسهال، دل آشوبه و تهوع و تلخی دهان ناشی از برگشت صفرا به معده نیز بسیار سودمند است.
  • آلبالو پلو به عنوان یک غذای سنتی ایرانی، خوراکی مفید برای فصل گرم تابستان است
  • مصرف آلبالو پلو در شرایط تشنگی، غلبه حرارت، غلظت خون و پرفشاری خون در گرم مزاج‌ها توصیه‌ می‌شود.
  • خوردن شیره هسته آلبالو با رازیانه برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه و مجاری ادراری بی‌نظیر است.
  • مصرف زیاد آلبالو برای سردمزاجان توصیه نمی‌شود.

.

مصلح آلبالو چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلبالو ، عسل است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!