عرق یونجه

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج عرق یونجه این گونه آمده است که:

  • طبع عرق یونجه در طب سنتی گرم و تر و رو به اعتدال است.
  • عرق یونجه، خو ن ساز است.
  • از عرق یونجه، برای بازشدن قاعدگی استفاده می شود.
  • کنترل کننده شهوت نیز می باشد.
  • به هضم غذا کمک شایانی می کند
  • از خواص عرق یونجه میتوان به ازدیاد شیر مادر اشاره کرد.
  •  از خونریزی‎های داخلی جلوگیری می‎کند در نتیجه برای خونریزی سینه مفید است.
  • برای پیشگیری از تصلب شرایین هم استفاده از عرق یونجه، توصیه می شود کـه نصف استکان عرق یونجه، در بعد از ظهر میل شود.
  •  از بروز نرمی استخوان در کودکان جلوگیری می کند و استخوان های محکمی برای آنها به ارمغان می آورد.
  • در صورتی که شکمتان آب آورده است، کمی شربت با عرق گیاه یونجه، درست کنید و میل کنید.
  • برای درمان لاغری عرق یونجه را با شکر مخلوط کرده، ۱۰ صبح و ۵ بعدازظهر نوش جان کنید .
  • معالج رعشه و ناراحتی های عصبی، چاق کننده، نیروبخش، کاهش قند خون، ضد شب کوری، درمان نرمی استخوان، تصفیه خون، نرم کننده سینه،قابض، ازدیاد شیر مادران، قاعده آور و موثر در ترک اعتیاد است.

.

توجه کنید

  • یونجه ملین و چاق کننده است با احتیاط خورده شود. عرق آن ۱۰ صبح و ۵ بعدازظهر نصف استکان به مدت ۱۴ روز سپس تا ۲ ماه میل نشود.
  •  مصرف یونجه در بعضی از نوزادان ممکن است باعث مشکلات پوستی، مشکلات روده‌ای و معده‌ای و بالا رفتن اورات سرم شود و همچنان زنان باردار و مادران شیرده زیر نظر پزشک مصرف کنند .

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!