سرکه خرما

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج سرکه خرما این گونه آمده است که:

  • سرکه خرما در طب سنتی دارای طبیعت گرم می باشد و نیز ذهن را قوی می کند.
  • برای کسانی که دچار ترش کردن معده می شوند بسیار مفید است.
  • در درمان جوش و لک پوست نیز بسیار موثر عمل می کند.
  • باعث می شود حرکت دودی روده ها منظم شده و تنبلی روده را رفع می کند.
  • سرکه خرما، تاثیر بسزایی در درمان کبد چرب و چربی خون دارد و مصرف مداوم از غلظت خون تا حد زیادی میکاهد .
  • ضمن اینکه به هضم غذا کمک می کند، معده را شست و شو داده و ضد عفونی کرده و نیز باکتری های مضر را از بین می برد.
  • سرشار از کلسیم و املاح معدنی بوده و به افزایش قدرت بینایی نیزکمک می کند و در درمان جوش و لک پوست نیز بسیار موثر عمل می کند.
  •  افراد مبتلا به پوسیدگی لثه و نیز کسانی که دارای لثه های ضعیف می باشند، می توانند برای شست و شوی دهان از سرکه خرما رقیق شده با آب طی چندین نوبت در طول روز استفاده نمایند و لثه را با آن ماساژ دهند. این عمل باعث محکم شدن لثه می شود.

.

توجه کنید که

  • چون طعم ترشی سرکه خرما نسبت به سرکه سیب و انگور ملس تر و بهتر است برای افرادی که زخم معده دارند نیز مشکلی ایجاد نمی کند .
  • افراد مبتلا به سنگ کلیه و همینطور کسانی که به درد های استخوانی دچار هستند، لازم است در مصرف سرکه احتیاط کنند.

شیوه استفاده

  •  ۱-۲ قاشق غذاخوری سرکه خرما بخورید ، ترجیحا با یک لیوان آب مخلوط کرده و برای شیرین کردن طعم نوشیدنی به آن عسل اضافه کنید.
  • سرکه خرما را برای ترشی با سرکه معمولی که تا به حال از آن در تهیه ترشیجات استفاده می کرده اید، جایگزین کنید.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!