گوشت بلدرچین

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت بلدرچین به شرح زیر تعریف گشته است:

  • مزاج گوشت بلدرچین گرم و خشک است.
  • ارزش غذایی زیادی دارد و چاق کننده است.
  • نرم و لطیف کننده پوست بدن است.
  • مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی مخصوصاً در زنان می‌گردد.
  • ادرار آور است و به درمان سنگ کلیه و مثانه نیز کمک می‌کند.
  • درد مفاصل را که علت آن سردی باشد، تسکین می‌دهد.
  • باعث رقت قلب می‌شود.
  • اگر تخم بلدرچین را به اطفال بدهند سبب فصاحت و تسریع سخن گفتن آن‌ها می‌شود.

.

عوارض زیاده روی در مصرف گوشت بلدرچین

  • سردرد
  • پایین آمدن فشار خون
  • بروز مشکلات کلیوی و تشکیل سنگ کلیه
  • تجمه زیاد کلسترول و بالارفتن چربی خون

مصلحات و روش‌های کاهش ضرر گوشت بلدرچین چیست؟

  • برای اصلاح گوشت بلدرچین و کاهش مضرات آن، بهتر است در روغن کنجد یا زیتون سرخ شده و همراه ترشی مصرف شود.
  • روغن کنجد، روغن زیتون و روغن بادام شیرین مصلح گوشت بلدرچین و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!