از منظر طب سنتی، گوشت آهو از خواص و مزاج زیر برخوردار است:
- مزاج آن گرم و خشک است.
- گوشت آهو نسبت به گوشت گوسفند سبکتر و زود هضمتر است.
- مناسب افراد با مزاج سرد و تر است.
- گوشت آهو با خشک کردن رطوبات، سبب درمان بیماری های سرد بلغمی میشود.
- برای اعصاب مفید است.
.
مصرف گوشت آهو برای چه افرادی مضر است؟
- مداومت بر گوشت آهو در افراد لاغر و با مزاج خشک مناسب نیست زیرا سبب تشدید لاغری و خشکی آنها میگردد.
- برای گرم مزاجان مضر است، چون باعث سردرد میشود.
- افرادی که به قولنج مبتلا هستند.
مصلح گوشت آهو چیست؟
اصلاح گوشت آهو به این نحو است:
- یا با روغن بریان کنند و گشنیز خشک بر آن بپاشند،
- یا اول در آب بپزند سپس با روغن سرخ کنند.
- گشنیز، مرزه و سماق مصلح گوشت آهو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir