مرغ محلی

« راهنما و دانستنی‌ها »

از لحاظ طب سنتی، خواص و مزاج مرغ محلی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • گوشت مرغ محلی در عین هضم آسان لذیذ و مقوی است. لذا برای تهیه غذای بیماران بجای سایر گوشت‌ها از گوشت مرغ یا خروس جوان استفاده می‌شود.
  • گوشت مرغ همچنین تری بخش و چاق‌کننده است.
  • اگر غذای مرغ خوب باشد و در فضای باز نیز پرورش یابد، از مصرف آن خون خوبی تولید می‌شود.
  • آبگوشت مرغ و جوجه خروس منی را زیاد می‌کند.
  • مغز را تقویت می‌کند.

.

بهترین نوع پرنده و طیور برای مصرف غذایی، کدام است؟

  • بهترین پرندگان برای مصرف غذایی آن‌هایی هستند که در چراگاه پرورش یافته باشند نه به صورت مصنوعی.
  • بهترین طیور از نظر هضم و ارزش غذایی نیز جوجه خروسی است که نزدیک به سه ماهه باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

مصلح گوشت مرغ محلی چیست؟

پخت گوشت مرغ محلی با ادویه گرم و مصرف سکنجبین همراه با مرغ، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!