در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت خروس این گونه بیان شده است:
- مزاج گوشت خروس، نزدیک به اعتدال با اندکی گرمی و خشکی است.
- هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.
- از نفخ جلوگیری میکند.
- آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف میکند.
- سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی میشود، از اینرو خوردن سوپ جوجه خروس برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آنها خوب شده) مفید است.
- خانمهای باردار و خانمهایی که تازه زایمان کردهاند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی میبرند.
- سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، جهت تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.
- گوشت خروس چاق کننده است و سبب ازدیاد منی میشود.
- سبب لینت مزاج میشود.
- تبهای صفراوی را درمان میکند و سودا را دفع میکند.
.
بهترین نوع گوشت خروس، چه نوعی است؟
بهترین نوع از نظر هضم و غذائیت، مربوط به جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.
مصلح گوشت خروس چیست؟
سرکه، آبغوره، سکنجبین و روغن کنجد و زیتون از مصلحات گوشت خروس و بهبود دهنده خواص و مزاج آن به شمار میروند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir