تره

« راهنما و دانستنی‌ها »

در طب سنتی، در باب خواص و مزاج تره آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • بازکننده گرفتگی‌های کبد و طحال است.
  • قوای جنسی را تقویت می‌کند.
  • مصرف آن در غذاهای پختنی، خون ریزی بواسیر را درمان می‌کند.
  • خوردن آن همراه غذا به هضم غذا کمک می‌کند و باد شکم و باد معده را دفع می‌کند.
  • لینت مزاج می‌آورد؛ ادرار آور و قاعده آور نیز هست.
  • مصرف آن به صورت خام و به عنوان سبزی خوردن توصیه نمی‌شود چرا که به این صورت دیر هضم و نفاخ است

.

زیاده روی در مصرف تره برای چه افرادی مضر است و چه عوارضی به دنبال دارد؟

  •  مصرف زیاد تره در افراد مبتلا به نفخ معده مضر است، چون دیر هضم و نفاخ است.
  • مصرف فراوان تره برای افراد با مزاج گرم نامناسب است و در برخی افراد می تواند سبب احتراق خون و تاریکی چشم و ضعف بینایی شود.

مصلح تره چیست؟

کاسنی و گشنیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تره هستند و از عوارض آن کم می‌کنند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!