باقلا

« راهنما و دانستنی‌ها »

خواص و مزاج باقلا تازه در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج باقلای تازه، سرد و تر است.
  • برای پاکسازی سینه و ریه و تقویت آن‌ها مفید است.
  • سرفه را تسکین می‌دهد.
  • از باقلا در حد متعادل برای تقویت نیروی جنسی استفاده می‌شود.
  • باقلا تازه ترمیم کننده زخم‌های روده است.
  • از تولید سنگ‌های مثانه و کلیه و انسداد مجاری جلوگیری می‌کند.
  • مصرف متعادل آن برای کم‎خونی مفید است و تقویت کننده مغز استخوان‎ها می‌باشد.
  • ضماد آن جهت جلوگیری از رشد موهای زائد موثر است.
  • ضماد باقلا تازه به همراه آرد جو جهت کاهش ورم پستان که در اثر انجماد شیر بوجود می آید، موثر است.

.

مضرات زیاده روی در مصرف باقلا تازه

  • خوردن افراطی باقلا تازه سبب نفخ، اختلاج و احساس سنگینی در ناحیه سر می‌شود.
  •  باعث کندشدن ذهن می‎گردد.

.

خوردن باقلا تازه برای چه افرادی توصیه نمی‎شود؟

  • افراد مبتلا به بیماری‌های خونی از جمله فاویسم
  • افراد مبتلا به کم خونی شدید
  • پوست کنده باقلا مضرات کمتری دارد. افرادی که معده ضعیف دارند به هیچ وجه نباید باقلا را با پوست بخورند.

.

مصلحات باقلا تازه

مصلح باقلا تازه  ادویه‌های گرم مثل مرزه، دارچین، زیره، آویشن، فلفل، پونه، گلپر، عسل  و نمک می‌باشد.

  • مصلح باقلا تازه جهت رفع نفخ، فلفل، میخک، گلپر و نمک است.
  • مصلح باقلا  تازه برای کاهش میزان سردی آن، گلپر یا نمک است

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!