خواص و مزاج طالبی در طب سنتی به شرح زیر است:
- مزاج طالبی گرم و تر است.
- بسیار مقوی، نیروبخش و محرک است.
- مصرف طالبی باعث بیشتر شدن اشتها میشود.
- باعث کاهش عطش میشود.
- دارای خاصیت ادرار آور بوده و از بین برنده سنگ کلیه است.
- حالت ملین داشته و باعث لینت مزاج میشود.
.
زمان مناسب مصرف طالبی
- مناسب ترین زمان مصرف طالبی بین وعده غذایی است و هرگز نباید ناشتا یا همراه غذا خورده شود.
.
مصرف طالبی برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- افراد مبتلا به سرماخوردگی که دارای آبریزش بینی، خلط گلو و ریه (سرفه خلطی) هستند.
افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر(IBS) که مصرف طالبی باعث تحریک و شدت بیماری آنها میشود.
افراد دیابتی که باید در مصرف طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند.
.
مصلح طالبی
انار ترش و سرکه مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج طالبی هستند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir